A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

- Előjegyzés - 12 palack Bock Cuvée 2018 - fa dobozban - Bock Pince (12 x 0,75l)

105.360 Ft (82.961 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Exkluzív előjegyzés igényelhető a Pannon Borboltban az új Bock Cuvée 2018-as évjáratára. A Bock Pince egyik csúcsbora eredeti fadobozos kiadása december 31-ig jelentős kedvezménnyel igényelhető.

"A Bock Cuvée a pincészetünk zászlós bora. 1991 óta készítem, a legjobb dűlők és hordók válogatásaként, íze és zamata mindig a saját szájízemet tükrözi. Élvezem benne a Cabernet Sauvignon markánsságát, a Cabernet Franc kerek és vastag tanninjait, a Merlot finomságát." - Bock József

A pince zászlós bora, mely egy bordeaux-i típusú házasítás: Cabernet Sauvignon (60%), Cabernet Franc (30%) és Merlot (10%). 24 hónapig új, kisméretű tölgyfahordóban, majd a hordós érlelést követően legalább 1 évig palackban fejlődik. Mély, sötét intenzitású, bíborba hajló sötétvörös színárnyalat jellemzi. Bársonyos, nagy testű bor, illatában érett cseresznye, dohány érezhető, ízében a túlérett gyümölcsök mellett a csokoládé és a vanília jelenik meg.

24 palack rendelése esetén ajándékba adunk egy 1,5L-es, Bock Cuvée 2015 Magnum kiszerelést is. A borok INGYENES házhozszállítását tavasszal kezdjük meg, mindenkivel felvesszük előtte a kapcsolatot.

Termelő: Bock Pince
Egységár: 11.706,67 Ft/l