A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

"A prémium vörösborok hosszan érlelhető, figyelemre méltó potenciállal bíró borok lesznek!"

A 2017-es évjárat kiemelkedően szép a villányi borvidéken. Az elkészült tételeket végigkóstolva elmondhatom, hogy kivétel nélkül mindegyik koncentrált, gyümölcsös, egyensúlyos, elegáns, és már most látható, hogy a prémium vörösborok hosszan érlelhető, figyelemre méltó potenciállal bíró borok lesznek.

Amely fajták nekem legjobban tetszettek az évjáratkóstolón, azok a cabernet franc, a cabernet sauvignon és a kékfrankos fajták voltak. A csóka szőlőből készült borunk is nagyon gyümölcsös, izgalmas volt. Hozzá kell tenni, hogy ezek a borok szinte csak most erjedtek ki, van, amelyik tételnél az almasav bontás még csak most indul, de az biztos, hogy beltartalmi értékük kiváló.

A szüret első napján, augusztus 16-án született meg a lányom kislánya, így nekem e nap nagyon emlékezetes, szinte álomszerű volt. A szüret alatt végig gyönyörű idő volt, így az szinte zökkenőmentesen zajlott, bár izgalmak azért mindig adódnak.

Tartalomhoz tartozó címkék: borvidék villány vylyan