A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Adventi Borszalon Belépőjegy - 2021 (Elővételes jegy)

7.900 Ft (6.220 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin, valamint társzervezőként a Pannon Borbolt két sikeres, teltházas évet, majd egy pandémiás évet követően idén ismét megszervezi az Adventi Borszalont. A színvonal nem változik, a helyszín viszont új: a Pécsi Püspökség kezelésében álló Magtár Látogatóközpont várja majd a borok és gasztronómia iránt érdeklődőket.

A hangulatos helyszín ezúttal visszafogottabb létszám befogadását teszi lehetővé, így mindösszesen 300 belépőjegyet bocsátunk forgalomba október 14-én. A belépőjegyek ára elővételben a Pannon Borbolt Raktáráruházában, valamint az Eleven borbár és vinotékában kaphatók, áruk 7900 forint. A jegyek helyszíni ára 9900 forint lesz. A belépőjegy tartalmazza a részvételt a programokon dec. 4.-én, 14.00-20.00 óra között, korlátlan kóstolási lehetőséget a kínált borokból, kóstolót az árusított helyi termékekből, a ruhatár használatát.

A belépőjegyekből 1000 forint levásárolható, a helyszíni popup-vinotékában vagy a Pannon Borbolt raktáráruházában. Az érdeklődés a pincészetek részéről is nagy, a programon mintegy 60 hazai és külföldi pincészet mutatkozhat be a pécsi borbarátoknak, mellettük mintegy 20 helyi termékes kiállító is helyet kap a Magtárban. A rendezvényen adjuk át a Pécsi Borozó Top5 pincészet, étterem és szálláshely díjakat is. 

A jelenleg hatályos jogszabályok értelmében a rendezvény csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

További információk: pecsiborozo.hu vagy facebook.com/pecsiborozo, illetve info@pecsiborozo.hu, vagy a rendezvény facebook eseményénél: https://www.facebook.com/events/527831931807620