A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Adventi Borszalon Belépőjegy (dec. 3) - 2023 (Elővételes jegy)

14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Örömmel jelentjük, hogy idén decemberben jön az ötödik Adventi Borszalon. Az esemény színvonala nem változik, sőt még több kiállító lesz, marad a jól bevált tavalyi helyszín, az új Pécsi Vásárcsarnok, ahova várjuk Advent első vasárnap délután a borok és gasztronómia iránt érdeklődőket.

100 kiállító, közel 400 bor, 50 helyi termék 1 helyen 1 belépőjeggyel: az érdeklődés a pincészetek részéről is nagy, a programon hazai és külföldi pincészetek mutatkozhatnak be a pécsi és ide látogató borbarátoknak, mellettük helyi termékes és kézműves kiállítók is helyet kapnak a csarnokban, akik szintén kóstoltatnak és értékesítik is termékeiket.

A belépőjegy ára tartalmazza a részvételt december 3-án, 14.00-20.00 óra között, korlátlan kóstolási lehetőséget a kínált borokból, kóstolót egyéb árusított helyi termékekből és a ruhatár használatát. 

A rendezvényen kép- és videófelvétel készül. A rendezvényen való részvétével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja ezek rögzítéséhez.

!FONTOS! 

Október 31 és December 2 között elővételi áron 11.900 Ft-ba kerül egy belépőjegy. 

A helyszínen December 3-án pedig 14.900 Ft-ba fog kerülni egy belépő.

A jegyek a helyszínen is átvehetők lesznek. Kérjük, hogy telefonon mutassa be nekünk a rendelés visszaigazoló emailt és a rendelési azonosító alapján így a helyszínen is át fogja tudni venni a vásárolt jegyet/jegyeket.

További információk a rendezvényről a Facebook eseményénél:

https://www.facebook.com/events/1059310302093053

Egységár: 14.900,00 Ft/db