A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Asolo Prosecco Superiore DOCG Millesimato Extra Brut - Montelvini (Olaszország) (0,75l)

4.690 Ft (3.693 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Ez az Asolo Prosecco Superiore DOCG maximális kifejeződése. A szőlő gondos kiválasztása biztosítja a különleges kifinomultságot és harmóniát, az alacsony cukortartalom ellenére, amelyet figyelemre méltó testtel egyensúlyoz ki. A Prosecco Extra Brut kizárólag az Asolo DOCG területén készül, kiemelve a Glera szőlő frissességét és különleges karakterét.

A pohárban halvány szalmasárga színű, zöldes árnyalatokkal. Finom perlage, nagy állandósággal és tartóssággal. Illatában a kezdeti virágos árnyalatok után telt és gyümölcsös lesz, miközben megőrzi a szőlőre jellemző természetes eleganciát. Illata rendkívül összetett, nagyon szépen nyílik. Intenzív, jó struktúrával és kellemes, friss savakkal; kiváló az egyensúly. Jellegzetes krémessége a CO2-nek és a mérsékelt alkoholtartalomnak köszönhető, amely tökéletesen ötvöződik az édesség, a savasság, a sós és az ásványosság kiegyensúlyozott jegyeivel.

Termelő: Montelvini
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 6.253,33 Ft/l
Termék cimkék:
Olaszország

Részletek:

Borvidék Olaszország
Pincészet Montelvini
Szőlőfajta Glera
Évjárat 2021
További adatok extra brut, prosecco
Mennyiség 750 ml
Cukor 5 g/l
Alkohol tartalom 11,5%