A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Asolo Prosecco Superiore DOCG Millesimato Extra Brut 2022 - Montelvini (Olaszország) (0,75l)

5.490 Ft (4.323 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Ez az Asolo Prosecco Superiore DOCG maximális kifejeződése. A szőlő gondos kiválasztása biztosítja a különleges kifinomultságot és harmóniát, az alacsony cukortartalom ellenére, amelyet figyelemre méltó testtel egyensúlyoz ki. A Prosecco Extra Brut kizárólag az Asolo DOCG területén készül, kiemelve a Glera szőlő frissességét és különleges karakterét.

A pohárban halvány szalmasárga színű, zöldes árnyalatokkal. Finom perlage, nagy állandósággal és tartóssággal. Illatában a kezdeti virágos árnyalatok után telt és gyümölcsös lesz, miközben megőrzi a szőlőre jellemző természetes eleganciát. Illata rendkívül összetett, nagyon szépen nyílik. Intenzív, jó struktúrával és kellemes, friss savakkal; kiváló az egyensúly. Jellegzetes krémessége a CO2-nek és a mérsékelt alkoholtartalomnak köszönhető, amely tökéletesen ötvöződik az édesség, a savasság, a sós és az ásványosság kiegyensúlyozott jegyeivel.

Termelő: Montelvini
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 7.320,00 Ft/l
Termék cimkék:
Olaszország