A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.
Termékek Menü

Borválogatásaink

A Pannon Borboltnál arra törekszünk, hogy a vásárlás ne csak kényelmes, de egyszerű és örömteli legyen. Kínálatunk az elmúlt években megsokszorozódott jobbnál-jobb borremekekkel. Ha nem céltudatosan, kész tervekkel érkezünk, akkor széles kínálatból szemezgethetünk. Fajtaismertetők, borászportrék és borvidéki bemutatók segítik a választást, de sokszor nincs idő elmerülni és kedvünkre olvasgatni. 
 
Ezért a könnyebb választás érdekében egy-egy alkalomhoz, hangulathoz, ünnephez, borfajtához vagy éppen évszakhoz kötődően különböző borcsomagokat állítunk össze a kínálatunkból. A borcsomagok választásával nemcsak időt lehet spórolni, az összeállításnál fontos szempont számunkra, hogy a lehető legjobb ár-érték arányú borok kerüljenek bele. Fontos tudni, hogy nem ritkán olyan bor is bekerül a válogatásba, amelyik egyébként nem, vagy nagyon limitálva vásárolható csak meg önálló palackként. 
 
Bízza ránk magát, tekintse meg a szakértők által összeállított borcsomagokat. A minőséget garantáljuk, sőt meghagyjuk a felfedezés örömét is!
Rendezés:
Nézet: