Idei Paraplink esetében a bogyózást és zúzást egy rövid, 4 órás héjon erjesztés követte. A nagyobb rész acéltartályban, a kisebb rész pedig 500l-es tölgyfahordóban erjedt. Ezt követően mind durva mind pedig finom seprőn érleltük a bort.
(Kristinus Borbirtok)
Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Pannon Borbolt Kft. (székhely: 7635 Pécs, Cinke dűlő 7/b.; cégjegyzékszám: 02-09-078119; statisztikai számjel: 23582141-4791-113-02; adószám: 23582141-2-02; adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-77367/2014) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy promóciós ajánlataival, hírlevéllel, eDM-mel emailben megkeressen. Adatkezelési nyilatkozat