A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Fehér borok

Rendezés:

Fehérboroknak nevezzük azokat a borokat, amik nem tartalmaznak semmilyen piros színt, annak egyetlen árnyalatát sem. A bor kétféleképpen válhat fehérré. A fehér szőlők valójában zöldes, zöldessárga, aranysárga vagy pirosas sárga színűek. Fehér szőlő minden, ami nem sötét, piros vagy kékes héjú. Ha fehér szőlőből készítünk bort, akkor az fehérbor lesz. A másik módszer lehetővé teszi, hogy kékszőlőből is tudjunk fehérbort készíteni. Ha a folyamat elején azonnal elválasztjuk a héjat a szőlő levétől, akkor a héjnak nem lesz lehetősége vörösre festeni a bort, így a tiszta szőlőlé fehér marad.

Itt az összes fehérbor látható. Kiválaszthatja a kedvenc fajtáit a kis képekre kattintva vagy a bal oldali szűrő segítségével kipipálhatja az Önnek legfontosabb feltételeket. Az oldal frissülni fog és már csak az egyező találatokat fogja mutatni. A kapott borokat rendezheti ár alapján vagy betűrendbe is teheti, illetve választhat vízszintes elrendezést is.