A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

BRÉKING! KAPHATÓ A VYLYAN BOGYÓLÉ!

Megérkezett a 2018-as évjárat első Vylyan vörösbora, egy igazi friss újbor, kirobbanóan piros bogyós, puncsos, banános karakterét mélyebb gyümölcsös tónus, például fekete ribizlis jegyek is gazdagítják. Zamatos, vidám, itatja magát és jókedvre derít!

A Bogyólé Vylyanos hagyományos művészi pályázatának köszönhetően idén is új külsőt kapott, Csiby-Gindele Botond, az Egri Eszterházy Károly Egyetem   hallgatója a győztes címke tervezője. Idén minden országos tervezőgrafika szak meghívást kapott a pályázatra, s a szakmai zsűriben is képviseltették magukat a képző intézmények.

A Bogyólé, a villányi dűlők „bozsoléja”, az évjárat első vörösbora a franciaországi Beaujolais Nouveau [bozsolé] borkészítési hagyományait követve készül. Maga a bor a bogyón belül születik, majd robban életre. Erre utal a „Bogyólé” elnevezés is. Újborhoz méltó, kirobbanóan piros bogyós, puncsos, banános karakterét mélyebb gyümölcsös tónus, például fekete ribizlis jegyek is gazdagítják. A megszokottnál teltebb, harapnivaló a korty, a végén élénk felütéssel.