A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.
Termékek Menü

Brill Pálinkaház

A Brill pálinkakészítő manufaktúra Szekszárdtól 12 km-re, Harcon található. A családi vállalkozás alapjai 1990-re nyúlnak vissza. 1994 óta foglalkoznak szeszes italokkal, 1999 óta készítenek pálinkát, kizárólag érett, első osztályú friss gyümölcsből, hibátlan törkölyből, gyümölcs-aszalványokból, európai technológiával, de tradicionális gondossággal. A rangosabb hazai és nemzetközi versenyeken, a szakma eddig 113 éremmel ismerték el tevékenységüket.

A hagyományos és kuriózumnak számító gyümölcspálinkák mellett, aszalványok és gyümölcskivonatok, fűszerek és gyógynövények felhasználásával, egyedi receptúra szerint különleges likőröket is készítenek. Különlegességeik a zöldségpárlatok, amely téren úttörők idehaza. 

brill pálinka vásárlás

Kiemelt szerepe van a szőlő, illetve törkölypálinkák, azon belül is a szőlőfajták szerint szelektált pálinkák készítésének, hiszen neves borászok – mint Bock József vagy Bodri István - legszebb borainak törkölyéből készülnek, limitált mennyiségben, az adott bor arculatával.
További cikkek a Brill Pálinkaházról

brill prémium pálinka vásárlás

Rendezés:
Nézet: