A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

BV Syrah Extreme 2020 - Bock - 92 pont ***** (0,75l)

10.990 Ft (8.654 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Nem értékelt

Keddi Kóstoló csapatunk véleménye:  92 pont *****
(2023 márc.)  Mit jelent ez a pontszám?

Kristálytiszta mélybíbor szín jellemzi, mely egyenletesen a pohár falára tapadva, lassan lecsorgó lábakkal mutatja, hogy nem mindennapi borral van dolgunk. Fiatal, fejlődő illata a pohárba töltve percről percre változik. Egyre több réteg bomlik le a piros és fekete bogyós gyümölcsök garmadájával indító, majd izgalmas, buja hordófűszerektől a szantálfáig, vérnarancstól a borson át dohánylevélig terjed a skála.

Kóstolva a száraz, telt korty ízgazdag fűszerességgel igazolja az illatban ígért jegyeket. Feszes de egyensúlyos savérzet mellett igazán puha tanninszerkezet, a közepesnél nagyobb test és végtelen hosszú lecsengés jellemzi. Érdemes dekantálni, fogyasztás előtt egy-másfél órával a legjobb élmény érdekében, fogyasztását 16-18 celsius fokon ajánljuk. Ideális párja lehet, szarvaspörköltnek vagy steak-nek, fűszeres steak burgonyával és zöldbors mártással, esetleg grillezett zöldségekkel.

Berliner Wine Trophy 2023 - Aranyérem

Citadelles Du Vin 2023 - Nagyaranyérem

VinAgora 2023 - Nagyaranyérem, Legjobb Magyar Syrah 

Termelő: Bock Pince
Egységár: 14.653,33 Ft/l