A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Ajánlataink cégeknek

Legyen Ön is a Pannon Borbolt ügyfele, vegye igénybe céges partnereink részére nyújtott szolgáltatásainkat és kedvezményeinket.

A Pannon Borboltot azzal a szándékkal alapítottuk meg tíz évvel ezelőtt, hogy új kereskedelmi filozófiát hozzunk a magyar borkereskedelembe. Csakis és kizárólag a legszebb borok kerülnek be a kínálatunkba, minden bort előzetesen szakértők által tesztelve. A fokozatos építkezésnek köszönhetően mára több mint ezer különböző, garantáltan minőségi bort kínálunk online vinotékánkban, és nemrég megnyitott pécsi raktáráruházunkban. 

Stratégiánk egyszerű: csak azt a bort és olyan formában kínáljuk partnereinknek, ahogy mi magunk is elvárnánk.


Több száz elégedett ügyfél

Büszkék vagyunk arra, hogy az eltelt években folyamatosan gyarapodott törzsvásárlóink, nagykereskedelmi partnereink száma, szélesedett azon regionális és országos cégek köre, akik évről-évre nálunk vásárolják meg partnereik és munkatársaik részére a karácsonyi borokat: Terrán, La Farge, Téglacentrum, BASE-Invest Kft. SHS Kft. Hufbau Kft. és még sokan mások...

Egyéni konzultáció

A teljeskörű szolgáltatásunknak köszönhetően csak arra lesz gondja, hogy kiválassza a megfelelő bort. Tekintse meg ajánlatainkat, vagy kérjen egyéni konzultációt: találja meg elkötelezett kollégáink segítségével a lehető leginkább személyre szabott, egyedi ajánlatot. Az egyeztetés során igényei megismerése után adunk javaslatot a borok kiválasztásához. 

Egyedi árak mennyiségtől függően

Értékeljük bizalmát, megbecsüljük figyelmét. A megrendelt mennyiségtől függően jelentős kedvezményekkel vásárolhat a Pannon Borboltban.

Az ország bármelyik pontjára

Rendelését az Ön által megjelölt helyszínre szállítjuk, de kérheti, hogy a kiszállítás közvetlenül üzleti partnerei címére történjen.

Egyedi, saját logózott céges csomagolások

Rendelje meg borait egyedi csomagolásban, akár saját arculatához igazítva a borait. Válasszon elegáns papír, karton vagy fadoboz csomagolásaink közül.

Elérhetőségeink bármelyikét használhatja.

Telefon: +3670/670-6520
Email: info@pannonborbolt.hu, webshop@pannonborbolt.hu