A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Champagne Premier Cru Brut - Paul Chambois (Franciaország) (0,75l)

17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Pinot noir, pinot meunier és chardonnay szőlőfajták egyesítik erejüket ebben a kivételes pezsgőben. A borkészítés és a házasítás gondos munkájának gyümölcseként egy modern, hőmérséklet-szabályozott rozsdamentes acéltartályban született meg a pezsgő. Az aromák több mint 15 hónapon keresztül érlelődtek a pince mélyén, ahol a fénytől védve megtalálták tökéletes kibontakozásukat.

A szőlő édes és lédús termését a Champagne régió meszes talaja és napsütötte lejtői adják. A különleges terroir biztosította a szőlőnek azt a víz- és napsütéses igényt, amire szüksége volt az optimális érés eléréséhez.

A pezsgő színe világos arany, amit egy finom és tartós buborékfüzér élénkít. Az illatot sárga gyümölcsök jegyei dominálják, míg a szájban erőteljes és friss. Az illatban megismert gyümölcsök tárulnak elénk, hosszan, érett élményt nyújtva.

Termelő: Paul Chambois
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 23.986,67 Ft/l