A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Ez most az ország legjobb pálinkája

Megérkezett a Pannon Borboltba Magyarország legjobb pálinkájának díszdobozos kiadása. Minden cseppje csoda, a magyar pálinkakészítés csúcsteljesítménye. Ki más készítette volna, mint a nagyszerű Brill Pálinkaház?

A Brill Pálinkaház nemcsak a Magyarország legjobb pálinkája címet nyerte el (sokadszorra) idén, de a legeredményesebb pálinkafőzde díját (sokadszorra) is hazavihették a harci főzdébe. Az elismeréseket az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny ünnepélyes díjátadóján vehették át. Mi már nagyon vártuk, most pedig megérkezett a díjnyertes Brill Bodza pálinka 2019 díszdobozos kiadása!

A Brill Pálinkaház

A Brill Pálinkaház immáron több mint 20 éve elégíti ki a hazai csúcs-gasztronómia igényeit. A pálinkák és a gasztronómia lehetőségeinek kutatása mellett igyekszenek terjeszteni is az ebben rejlő élményeket – ezáltal is többet nyújtva egy pohár pálinkánál.

Elkötelezettségüket a csúcsminőség iránt jelzi, hogy egyedülálló módon öt "Magyarország legjobb pálinkája" és három "Magyarország legeredményesebb pálinkafőzdéje" címet érdemelek már ki.

Brill Bodza pálinka 2019

Bodzabogyóból született ez az intenzív, kissé mézes, valamint enyhén fanyar, florális jegyeket felmutató pálinka-különlegesség. Ízében a bodzabogyó fanyarsága, fűszeressége dominál, melyet szépen lassan felvált a virág parfümössége, utóízében leheletnyi porossággal.

Különleges gyümölcs a bogernyősök csodás világából, amelynek pálinkája a kevesek által ismert egyediséget tárja a nagyközönség elé. Intenzíven fajtajelleges illatát a  zöldfűszerek vezetik be, amelyek édes-kesernyés alakban tárulnak elénk. Béli Géza, az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny Szakmai Elnöke írta róla, hogy:

"A legkiválóbb herbáriumok koncentrált illatkavalkádját véljük felfedezni ezen fűszerek forgatagában. Kicsit később az akác és a hársfa kiteljesült virágaira emlékeztető aromák kísérik tovább az érzékszervünket. Valaha ilyen lehetett az éden virágoskertjének árnyat adó, hűvösebb zuga, ahova be-belengtek a naposabb részek csábító illatai. Ízében friss, ropogós, citrusosan mentás, ánizsosan hűvösebb tónusok. Mindemellett kakaó, csokoládé és méz. Mind-mind megannyi szépséggel járul hozzá az íze összetettségéhez, az enyhe édességgel szinte muskotályossá téve azt.

Amikor már teljesen lenyűgözött bennünket, szolid eleganciával megjelenik benne a magjelleg, ami a marcipánt is belecsempészi a komplexitásába. Illatában és ízében kiteljesedő, fejlődése jelenleg is töretlen, egyenes úton terel bennünket az élet vize által adományozott örök boldogság felé. Bízunk benne, hogy eléri célját és sokáig élvezhetjük páratlan exkluzivitását!”

Kóstolad már a Pannon Borbolt borpárlatát?

Ha nem, akkor itt a remek alkalom! Régóta álmodoztunk arról, hogy két fontos barátunkkal összehozzunk valami közös produkciót. Az álmodozást most tett követte, így nagy büszkeséggel mutatjuk be Lelovits Tamás villányi rozéjából a Brill Pálinkaház által készített Pannon Borbolt borpárlatot. 

Az eredmény egy igazi különlegesség, benne a rozé gyümölcsösségével és a borpárlatok selymességével. Elegáns, telt ízű, szinte krémes lefutás. Limitált mennyiségen érhető el!