A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Pécsi hétvégét lehet nyerni a Pécs Város Bora 2021 borcsomagokkal

Exkluzív borcsomagban kínáljuk a Pécs Város Bora 2021 verseny díjazottjait. Idén 43 bort neveztek a rangos megmérettetésre, a zsűri négy kategóriában választott győztest, közülük került ki a Pécs Város Bora fődíjasa. Pécs Város Topbora 2021-ben a Hárs Pincészet Cirfandli 2020 édes bora lett, és a legjobb cirfandli címet is ez a bor érdemelte ki.

A 11 fős zsűriben a Pannon Borbolt, a Pécsi Borozó képviselői, helyi vendéglátósok, sommelierek és környékbeli borászok kaptak helyet. Nem kis büszkeséggel jelentjük be, hogy a Pécs Város Bora 2021 borcsomag hivatalos forgalmazója a Pannon Borbolt lesz. Kóstoljátok meg egyben, vagy akár külön-külön a Pécsi borvidék büszkeségeit! 

Pécs Város Borai 2021-ben:

  • Fehér: Szabó Pince Furmint 2020
  • Rozé: Szabó Pince Rozé 2020
  • Vörös: Hárs Családi Biopincészet Cabernet Franc 2018
  • Pécs Város Topbora 2021-ben: Hárs Családi Biopincészet Cirfandli 2020

Ajándékozd meg a szeretteidet, barátaidat. Pécs Város győztes boraival és részt vehetsz a sorsoláson, amelyen két fő részére két éjszakás pécsi hétvégét nyerhetsz a Zsolnay Apartmanban.


2 fő részére és 1 éjszakára szóló szállás a

 ZSOLNAY NEGYED VENDÉGHÁZÁBAN, 

továbbá

1 db 2 fő részére szóló

 ZSOLNAY  JEGYCSOMAG, mely a Zsolnay Kulturális Negyed minden kiállítására érvényes

További információ: www.zsolnaynegyed.hu

 

Felhasználható: 2022. január 3-tól  április 30-ig.