A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján. Értettem
Termékek Menü
0

Eberhardt György


A Dél-Dunántúli Borturisztikai Klaszter tagja.

Eberhardt György agrármérnök először a Vaskapu Pincészet munkájához kapcsolódott, de 1993-ban már saját borászatot alapított. Mohácson kétségkívül az egyik legnagyobbat, legkomolyabbat. Borász kollégája, Horváth Zoltán például azt meséli, egy külföldi delegációnak tolmácsolt, amikor először kóstolta az Eberhardt-féle Cabernet Franc-t, és ez volt az a pillanat, amikor eldöntötte, ő is bort akar készíteni, méghozzá Mohácson. 

A lelkesedés érthető, mert Eberhardt György nemcsak szívélyes vendéglátó, de ismét csak remek borokat kínál. Cabernet Franc és Kékfrankos Rozé boraira korábban is felfigyeltünk, valamint specialitás a kései szüretelésű, töppedt szőlőből készült édes Cirfandli, a Pécsi Borvidék e különleges fajtájának remek értelmezése, amit például a Püspöki Pincészet számára is készített az Eberhardt Pince. Kiváló borokat találunk itt, nagyon jó ár/érték aránnyal.

Azt is le kell jegyezni, hogy a címkék és az arculati elemek itt is remekek, színvonalasak, ráadásul helyi fiatal művész munkái mind. (Forrás: Pécsi Borozó)
További cikkek Eberhardt Györgyről

eberhardt györgy borász mohács pécsi borvidék

Rendezés:
Nézet: