A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Bodza gyümölcspálinka - Díszdobozban - (0,35l) - Brill - Magyarország Legjobb Pálinkája díj 2022

19.990 Ft (15.740 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

„Különleges gyümölcs a bogernyősök csodás világából, amelynek pálinkája a kevesek által ismert egyediséget tárja a nagyközönség elé. Intenzíven fajtajelleges illatát a  zöldfűszerek vezetik be, amelyek édes-kesernyés alakban tárulnak elénk.

A legkiválóbb herbáriumok koncentrált illatkavalkádját véljük felfedezni ezen fűszerek forgatagában. Kicsit később az akác és a hársfa kiteljesült virágaira emlékeztető aromák kísérik tovább az érzékszervünket. Valaha ilyen lehetett az éden virágoskertjének árnyat adó, hűvösebb zuga, ahova be-belengtek a naposabb részek csábító illatai. Ízében friss, ropogós, citrusosan mentás, ánizsosan hűvösebb tónusok. Mindemellett kakaó, csokoládé és méz. Mind-mind megannyi szépséggel járul hozzá az íze összetettségéhez, az enyhe édességgel szinte muskotályossá téve azt.

Amikor már teljesen lenyűgözött bennünket, szolid eleganciával megjelenik benne a magjelleg, ami a marcipánt is belecsempészi a komplexitásába. Illatában és ízében kiteljesedő, fejlődése jelenleg is töretlen, egyenes úton terel bennünket az élet vize által adományozott örök boldogság felé. Bízunk benne, hogy eléri célját és sokáig élvezhetjük páratlan exkluzivitását!”

Béli Géza, az Országos Pálinka- és Törkölypálinka Verseny Szakmai Elnöke

A termék vásárlásakor nem érvényesíthető kupon vagy egyéb kedvezmény, kizárólag a feltüntetett fogyasztói áron lesz elérhető.

Termelő: Brill Pálinkaház
Egységár: 57.114,29 Ft/l
Termék cimkék:
brill pálinkaház