A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Egy hét múlva indul az év leárazása a Pannon Borboltnál!

Egy hét múlva indul az év leárazása a Pannon Borboltnál!
NOVEMBER 13! Soha ekkora nagy kedvezménnyel nem lehetett még ilyen minőségi borokat venni, mint a Nagy Őszi Raktárkisöprő akciónkon.

 

A november az egyik legpörgősebb időszak a Pannon Borbolt életében. Itt a Márton-nap, s hagyományosan ekkor rukkolnak elő a pincészetek az új borokkal: a rozékkal, reduktív fehérekkel és könnyed vörösökkel. Ilyenkor a borivó társadalom izgatottan várja az új tételeket, s nincs ez velünk sem másképpen. 

Az egyik legszebb boros ünnepet mi évről-évre méltó módon ünnepeljük meg, s ilyenkor soha nem látott mértékű kedvezményeket adunk a teljes árukészletünkre!

Bizony, nemcsak a kifutó tételek szerezhetőek be ilyenkor, hanem az igazi borkülönlegességek is, hiszen a polcárainkat kivétel nélkül 15-60 %-kal csökkentjük.

November 13. és 19. között ráadásul minden vásárlónk automatikusan részt vesz nyereményjátékunkban, melyen

  • értékes borválogatást
  • kupon kedvezményeket
  • borkóstolót
  • páros pincelátogatást lehet nyerni!

Érdemes minket követni facebookon és az instagramon is, ugyanis rengeteg hírrel és friss információval fogunk jelentkezni!

Tartalomhoz tartozó címkék: hírek