A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Egy jó rozét valaki?

Egy jó rozét valaki?
Szépen érkeznek hozzánk a 2017-es tételek, Günzer Tamáséktól egy nagyon szép rozé például. 

 

Azt ugye már nem is kell elmondani, hogy a rozé nemcsak a tavasz és a nyár, de az ősz bora is. És hagyományosan ilyenkor, Márton-nap környékén jönnek újboraikkal, köztük jellemzően rozékkal is a pincészetek.

Günzer Tamást arra kértük, hogy a Keddi Kóstolónkon szépen szerepelt, 85 pontra értékelt 2017-es rozéjuk mellé egy rövid szüreti összefoglalót is mondjanak nekünk az évjáratról.

"Fantasztikus - foglalta össze egy szóban Günzer Tamás az évjáratot. "Száraz meleg nyarunk volt, utána kellemes őszi idő, kevés csapadékkal. A létező legideálisabb a szőlőnek. Nálunk korai szüret kezdés volt, az átlagnál 2 héttel előbb érett minden fajta. Tökéletesen egészséges szőlőket szüreteltünk, a mustfokok csak 10 évente egyszer kúsznak ilyen magasra. A primőr borok csodás illattal, gazdag ízekkel és hihetetlen élénk színekkel rendelkeznek."

De erről bárki meggyőződhet maga is!
 

Tartalomhoz tartozó címkék: rozé villány