A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Garancia

Minden bort előkóstolunk a rendszeres Keddi Kóstolóink alkalmával. A hibás, fáradt, nem harmónikus borokat fel sem tesszük a kínálatba, így nem adunk Önnek rosszat. Erre garanciákat is vállalunk, amit három pontban foglaltuk össze. Ha bármilyen problémát észlel egy tőlünk vásárolt bornál, jelezze és minden esetben megtaláljuk a megoldást az Ön kártalanítására.

GARANCIÁINK:

- 15 napos "MEGGONDOLTAM MAGAM GARANCIA" - Ajándékba szerette volna adni, de meggondolta magát? Ha Ön sem fogyasztja el, küldje vissza nekünk a bontatlan palackot és visszaadjuk az árát. Esetleg nincs megelégedve a szolgáltatásunkkal? Megkóstolt néhány bort, de a mi ízlésünk nem találkozott az Önével? Nem kell magyarázkodnia, csak annyit mondjon, hogy szeretne élni a "Meggondoltam Magam Garanciával". Küldje vissza nekünk a megmaradt borokat bontatlanul, mi szó nélkül visszautaljuk ezeknek az árát az Ön bankszámlájára és barátokként válunk el.

- 30 napos "DUGÓ GARANCIA" - Dugós vagy romlott a bor, amit küldtünk? Ne dobja ki! Jelezze a problémát emailben, és megbeszéljük hogyan tudjuk Önt kárpótolni.

- TÖRÉS GARANCIA - Ha a futárok összetörik valamelyik palackot, azonnal értesítenek minket. Ilyenkor mindig visszaszállíttatjuk az elázott dobozt és egy teljesen új csomagot küldünk Önnek azonnal. Természetesen folyamatosan tájékoztatjuk Önt a eseményekről és az új csomag érkezési időpontjáról.

FIGYELEM! A garanciák csak regisztrált vásárlóinknak szólnak.  A visszaküldés költsége és a törésmentes csomagolás felelőssége az Öné. A visszaélések elkerülése végett csak a bontatlan, egészben, sérülésmentesen visszaérkezett palackok árát áll módunkban visszaadni. 
A "dugó garancia" nem vontatkozik az akciós árú és a pontozás nélküli borokra.
(A lap tetején most, vagy rendeléskor a pénztárnál válassza a Regisztráció lehetőséget! Miért érdemes? 

Miért érdemes regisztrálni is a vásárláshoz?
Számos előnye van, ha vásárlás előtt vagy közben kitölti a regisztrációs lapot. Ez első alkalommal egy másodperccel sem kerül több időbe, mintha regisztráció nélkül vásárolna. A különbség csupán annyi, hogy regisztrált vásárlóként:

- 3 % törzsvásárlói kedvezményt kap a 4. vásárlástól kezdve (kivéve akciós termékek)
- a dugós vagy romlott borokra egyedi garanciákat vállalunk (csak regisztrált vásárló esetén)
- r
egisztrált vásárlóként gyorsabban rendelhet, nem kell beírnia adatait minden alkalommal. Személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem adjuk tovább. Adatkezelési nyilatkozatunkat itt találja.

NÉZZEN KÖRÜL NÁLUNK:

         
Tartalomhoz tartozó címkék: GYIK