A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Eleven vinotéka & bár

Régi álmunk vált valóra idén, amikor a korlátozások feloldását követően mi nyithattuk újra az ország egyik legeredetibb borbárját, a pécsi Elevent.

Az Eleven vinotéka & bár a Pannon Borbolt csoport tagja. Vállalkozásunk tíz éve foglalkozik borokkal. Online vinotékánkat azzal a szándékkal alapítottuk, hogy új kereskedelmi filozófiát hozzunk a magyar borkereskedelembe. Üzletfilozófiánk egyszerű: csak azt a bort és olyan formában kínáljuk vásárlóinknak, ahogy mi magunk is elvárnánk.

Hosszú évek óta terveztük, hogy a Pannon Borbolt egy méltó helyen jelenjen meg a baranyai megyeszékhely központjában, ahol a nagyszerű borokat exkluzív környezetben is meg lehet kóstolni, ahol személyesen is találkozhatunk vásárlóinkkal. 

A napközben vinotékaként, este borbárként funkciónáló Eleven csapatát tovább erősíti a bár hírét megalapozó sommelier, Labancz Richárd. A szakképzett boros csapat mellett Csonka Gergőt bíztuk meg a konyha vezetésével.

A Pannon Borboltban nagyszerű lehetőségek nyíltak meg előttünk, aminek vendégeink élvezhetik előnyeit. Az Elevennel közösen dolgozunk a kínálat alakításán és bővítésén, ez már a Magyarországon is egyedülálló külföldi borkínálaton is meglátszik, de tovább erősödött a szortimentet meghatározó Keddi Kóstolók bírálói rendszere. 

A pécsi belváros leghangulatosabb terén, a Jókai téren várjuk a borszerető és a borok világával megismerkedni vágyó vendégeinket. A szakértelemmel összeválogatott és folyamatosan megújuló borkínálatunk mellé csúcsminőségű, levegőn érlelt spanyol és olasz sonkákat, szalámikat, prémium olajbogyókat, sajtokat kínálunk.

Az Eleven nem egy hagyományos étterem, hanem vinotéka és borbár. Napközben a hazai és külföldi borvidékek legkiválóbb, előzetesen szakmai csapatunk által tesztelt borait kínáljuk vásárlóink részére. Szakértő kollégáink segítenek abban, hogy mindig megtaláld a számodra megfelelő bort. 

A borkorcsolyák a borozás elengedhetetlen kísérői: hisszük, hogy nem teljes a borélmény a falatok hiányában, ahogy enni sem igazán érdemes borok nélkül. Amolyan mediterrán egyveleg a miénk, mind a borok, mind a borkísérők tekintetében: a kiváló magyar borokon kívül jellemzően spanyol, olasz és francia vidékekről és borvidékekről válogatjuk a finomságokat.