A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Fókuszban Lelovits Tamás Pincészete

Új sorozatot indít a Pannon Borbolt. Néhány héten keresztül részletesebben bemutatunk egy-egy pincészetet, borász barátunkat, akivel régóta együtt dolgozunk. Ennek előnyeit minden vásárlónk és vendégünk élvezheti most.

A Fókuszban a pincészet sorozat ideje alatt, néhány hétig kiemelten foglalkozunk az adott pincészettel és boraival. Nem egyszerűen egy akcióról van szó, hiszen annak érdekében, hogy a borkedvelők minél jobban megismerhessék az embert, aki a borok mögött van, riportot készítünk, kisfilmet és fotósorozatot is. A személyes élmény érdekében kóstolót, közönségtalálkozót is szervezünk: ezekről friss információkkal Facebook oldalunkon szolgálunk. 

Természetesen nem maradnak el a kedvezmények sem, hiszen a Pannon Borbolt webáruházban, a Pannon Borbolt Raktáráruházban, az Eleven vinotéka & bárban is jelentős árengedménnyel kóstolhatók meg az aktuális pincészet borai.

Külön izgalmas, hogy nemcsak a Pannon Borbolt üzleteiben kerül reflektorfénybe a borászat, hiszen partnereinknek, éttermeknek, kávézóknak és hoteleknek egyedi betétlapot és borokat ajánlunk ki.

“Ha valaki vásárol egy palack bort, nem biztos, hogy belelát, milyen emberi kapcsolatok, hosszú évek alatt kialakult közös munka van mögötte” - magyarázta Filákovity Dusán, a Pannon Borbolt vezetője, hogy mi hívta életre a Fókuszban a pincészetet. “Régóta terveztük ezt a kezdeményezést, hogy másokkal is megoszthassuk azt az élményt, amit egy-egy közelebbi figyelem tesz lehetővé.”

Ennek az élethűbb kép megismerését szolgálja riport, képsorozat és egy kisfilm is, hogy mélyebb betekintést nyújtson működésbe és filozófiába.

"Itt vagyunk jó helyen”

A Lelovits Pincészet története nem bővelkedik mesés elemekben. Mese helyett ez egy történet odaadásról, következetességről, aprólékos munkáról és a befektetett energia jutalmáról. Kicsit vissza is adja az ember hitét a kemény, becsületes munka jól megérdemelt gyümölcséről. Mert már az első palack Lelovits borok is olyan közérthető nyelven beszéltek Villányról, amelyben a tisztelet mellett felbukkant a minőséghez való feltétlen ragaszkodás, és az őszinteség is. 

Mára tíz hektárról szüretelnek a villányi dűlőkből. A pincészet szortimentje a könnyed fehérboroktól a ress rozékon és hagyományos vörösborokon át a “nagy borokig” terjed. Jó érzékkel nyúlnak a magyar és világfajtákhoz is. Remek portugieser, kékfrankos, cabernet sauvignon, syrah árulkodik erről. Nem véletlen, hogy egyre több hangsúlyt kap a villányi zászlósbor, a cabernet franc. Classicus, premium és super premium kategóriában is palackozzák a Lelovits Pincészetben, ami páratlan lehetőséget jelent arra, hogy megértsük, hogyan talált a világban egyedül Villányban második otthonra a fajta.

Tartson velünk, ismerje meg a villányi cabernet franc, és rajta keresztül Eszter és Tamás történetét! 

Fókuszban a pincészet

  • Eleven vinotéka & bár
  • Pannon Borbolt Raktáráruház
  • Pannonborbolt.hu