A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Garnacha Blanca Brut 2022 - Bodegas Care - 88 pont **** (Spanyolország) (0,75l)

3.990 Ft (3.142 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Keddi Kóstoló csapatunk véleménye:  88 pont ****
(2024 feb.)  Mit jelent ez a pontszám?

100% Garnacha Blanca. Halványsárga, zöldes reflexekkel, amelyek fiatalosságát jelzik. Illatában tiszta és friss aromák, különösen a fehér húsú gyümölcsök mint zöld alma, mellette enyhe barack és trópusi vonal is érezhető. Ízében meglepően telt, csont száraz, körtés-almás ízek intenzív váltakozásával, frissítő, élénk pezsgéssel.

Hagyományos elkészítési módszer. Az ülepedést követően az erjesztés 16 ºC-on történt, 15 napig tartó hőmérséklet-szabályozással, így egy friss és gyümölcsös alapbort kapnak, amit 3 hónapig érlelték a seprőn. Az érlelést követően az alapbort Charmat-Martinotti-módszerrel kezelik. Ez a módszer tulajdonképpen a bor másodlagos erjesztéséből áll, amely egy kontrollált hőmérsékletű, folyamatos nyomás alatt álló rozsdamentes acéltartályban történik, így biztosítva a habképződést és a bor gyümölcsös kifejeződésének megőrzését.

Termelő: Bodegas Care
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 5.320,00 Ft/l
Termék cimkék:
Bodegas Care