A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Gran Reserva Caelus DO Cava Brut Nature - UmesU - 96 pont ***** (Spanyolország) (0,75l)

15.990 Ft (12.591 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Keddi Kóstoló csapatunk véleménye:  96 pont ***** 
(2023 jan.)  Mit jelent ez a pontszám?

Caelus, a római mitológia istene, az ég őre, a felhők, a szelek és az eső teremtője, amely életet ad szeretett Földünknek. Ez a neve ennek a cavának, amely egy egyedülálló, sztereotípiáktól távol álló feldolgozási módszer gyümölcse. 

A Caelus a Pinot Noir fajtával való 30 éves kísérletezés csúcspontja, amely során a Penedès legjobb helyét, az ideális termesztési feltételeket és a legkényesebb gondozást ötvözték. Egy olyan alkotómunka csúcspontja, amely lehetővé teszi számunkra, hogy felfedezzük és élvezzük a Pinot Noir maximális kifejeződését, a Penedès régióban kialakult jellegzetes személyiségével.

A buborék finomsága és gyöngyözése, a cavának a komplexitása és aromatikus őszintesége egyedülálló élményt nyújt. Ízében tökéletes egyensúlyt kínál a krémesség és a frissesség között. Egy elixír, végtelen piros gyümölcsös aromákkal, amelyek emlékeztetnek arra, hogy ez egy Blanc de Noirs. 

Termelő: U Mes U
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 21.320,00 Ft/l
Termék cimkék:
U Mes U