A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Indul a BLACK FRIDAY a Pannon Borboltban

November 29-én, pénteken indul a Pannon Borbolt Black Friday akciója. Vasárnap éjfélig minden vörösborra 20% kedvezményt adunk! 

Az előző évek hagyományainak megfelelően Black Friday akciót hirdetünk a Pannon Borboltban, idén azonban nemcsak egy napon, de egész hétvégén keresztül 20% kedvezménnyel vásárolhat a teljes vörösbor-készletünkből!

A rendkívüli kedvezmény minden vörösborra vonatkozik a kínálatunkból, az igénybe vételéhez pedig nem kell más, mint november 29-től (péntek) december 1-ig (vasárnap) éjfélig vásárláskor a PÉNZTÁR felületen beírni a kuponkódot: BF20. A kedvezmény ezt követően automatikusan levonódik a végösszegből!

Ha lemaradt volna a Nagy Őszi Raktárkisöprő Akciónkról, vagy ár alatt szeretné beszerezni a karácsonyra szánt vörösborokat, itt a remek alkalom, s még a sorban állással sem kell számolni, ha a Pannon Borboltban vásárol!

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Bormagazin