A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Iván-völgyi Kadarka Fúzió 2019 - Iván-völgyi borászok (0,75l)

2.990 Ft (2.354 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

"Izgatott túrázók és vendéglátók. Frissen pörkölt kávé a regisztrációnál. Egy bájosan kedves völgy szőlőskertekkel, és présházak közt kanyargó utakkal. Pazar kilátás a tetőn, könnyed borok, hűsítő árnyék egy diófa alatt. Ezt mind át kell élni, képtelenség leírni."

Az Iván-völgyi Kadarka túra az egyik legőszintébb, legbensőségesebb boros esemény hazánkban. Át kell élni, de most kicsit bele is lehet kóstolni. A 100% kadarkából készült, limitált palackszámú házasítás a túrát szervező borászatok közös bora. A Heimann Családi Birtok, Németh János, a Sebestyén Pince, a Tüske Pince és a Vida Családi Borbirtok adta hozzá a kadarkát, így lett ízig-vérig szekszárdi ez a bor. 

Meggy és cseresznye illatban, élénk, mozgó, lendületes és harsány színek mellé, az ember megkívánja a kortyot. Ízében ribizli, meggy, szép savak, könnyed, harmonikus, jóleső. Még egy pohárral!

Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 3.986,67 Ft/l
Termék cimkék:
kadarka fúzió

Részletek:

Borvidék Szekszárd
Pincészet Heimann, Sebestyén, Tüske, Németh János, Vida Péter
Szőlőfajta Kadarka
Évjárat 2019
További adatok száraz, vörösbor
Mennyiség 750ml
Alkohol tartalom 12,5%