A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Kapható a friss, ropogós tavaszi Pécsi Borozó - már nálunk is!

Már országszerte az újságárusoknál a Pécsi Borozó legújabb száma! Sőt: mostantól a Pannon Borboltban is! Benne séfportré a kolbászheppes Lokodi Ákosssal, interjú a szekszárdi Heimann Zoltánnal, riport a villányi Streit-Zágonyi, a szekszárdi Lajos Göndöcs és a pécsi Radó Pince háza tájáról, s a tavaszi Mustrában 89 kiváló bort mutatnak be. A Kitekintő rovat pedig a romániai Dragasani borvidékre kalauzolja az olvasókat.

A gasztro oldalakon 15 konyhai jótanács a Pécsi Borozó szerkesztőitől, sajtportré a Trinitás Sajtműhelyről, plusz húsos hurka, Barbie-pörkölt, élő desszert, no meg sör, kávé, tea.
Van persze programajánló, szerkesztői üzenet, hírek és még sok minden más is. Kapható országszerte az újságárusoknál vagy fizessetek elő a kedvenc postásotoknál, bármely postahivatalban vagy a posta.hu oldalon!  Ne maradjatok olvasmány nélkül, de ne hagyjátok olvasnivaló nélkül ismerőseiteket se: osszátok a hírt, vegyétek a lapot, a Pannon Borbolt csapata is ezt olvassa! 

Tartalomhoz tartozó címkék: bormagazin borszaküzlet