A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Kedves Milán, köszönjük szépen!

Kívülről nézve egy nem annyira látványos változás áll be holnaptól a Pannon Borbolt életében: Kántás Milán kollégánk márciustól külföldre költözik, hogy ott kamatoztassa tudását és tehetségét. A Pannon Borbolt teljes csapata nevében kívánunk neki sok sikert és szerencsét, s köszönjük szívből az elmúlt években végzett odaadó munkáját!

Bár Milánnal nem sok partnerünk találkozott közvetlenül, a munkáival annál többen. Milán volt az, aki minden egyes palackot lefotózott, mielőtt felkerült volna a Pannon Borboltba, és Milán volt az, aki frissen, naprakészen tartotta a webshopot, felügyelte a pontos, zökkenőmentes működést, elhárította a vészhelyzeteket.

A grafikai és arculati munkák mind-mind Milán tehetségét dicsérik: legyen szó a bannerekről, plakátokról vagy hirdetésekről, és Milán tervezte a borlapokat is a partner éttermeink számára. Az élet természetesen nem áll meg nálunk, az elmúlt hónapban Barna vette át a feladatait, és holnaptól már teljes mértékben az Ő keze alól kerülnek ki a grafikai munkák.

Kedves Milán! 

Nem lehetünk eléggé hálásak a munkádért, őszinte szívvel kívánjuk, hogy érd el külföldön is azokat a sikereket, melyeket teljes mértékben megérdemelsz!

Adri, Eszter, Barna, Dusán és Zoli

Tartalomhoz tartozó címkék: bormagazin buborék