A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Késői Szüret 2017 - MAD Wines (0,375l)

6.490 Ft (5.110 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

*****A világ legjobb édes borának választották a Mád Késői Szüret 2017-et a rangos International Wine and Spirit Competition nemzetközi versenyen. A bor kimagaslóan magas pontszámot kapott, édes kategóriában egyedüliként érte el a 97 pontot. (Rendszerint csak a spirit kategóriában osztanak ki magasabb pontokat a versenyen.) Ezzel együtt megkapta az IWSC legjobbjainak járó, a versenybizottságot vezető öt Master of Wine aláírásával hitelesített Trophy-t is.*****

Illatában méz, aszalt sárgabarack, lime lehántott héja. A korty gazdag és zamatos, karakteres savak biztosítják a frissességét. Idővel fűszerek egész sora bontakozik ki, hosszan, szép lecsengéssel búcsúzik. 

Ahogy azt a pincészetnél elárulták, a koncentrált gyümölcsös karakter megőrzése érdekében nem alkalmaztak fahordós érlelést, így érték el a kirobbanó gyümölcsösséget. Botritisz és ásványos ízjegyek jellemzik, szépen összesimul benne a furmint, a hárslevelű és a sárgamuskotály. Kiemelkedő érlelési potenciálja van, de persze már most is élmény megkóstolni, akár magában, akár libamáj, kéksajt vagy desszert mellé. 

Termelő: MAD Wines
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 17.306,67 Ft/
Termék cimkék:
MAD Wines tokaj