A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Larus DO Cava Brut Nature Reserva - UMesU - 94 pont ***** (Spanyolország) (0,75l)

7.990 Ft (6.291 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Keddi Kóstoló csapatunk véleménye:  94 pont *****  
(2023 júl.)  Mit jelent ez a pontszám?

A Larus a sirályok családját jelöli. Ezek a kedves madarak igazi mediterrán szellemmel rendelkeznek; akárcsak ez a tétel, amely a Pinot Noir finomságát és a Xarel-lo erejét egyesíti, hogy egy autentikus és jellegzetes karaktert prezentáljon.

A Larus két emblematikus dűlőből származik: Mas Moió, Pinot Noir; és a La Font, Xarel-lo. A Mas Moió szőlőültetvény a születése, 1993 óta biotermesztés alatt áll. A szőlőtőkék észak-déli tájolásuak, hogy a ne kapjanak közvetlen napsütést, így garantálva a lassú érést. Az 1989-ben telepített La Font szőlőültetvény a nevét a régi forrásról kapta, amely a szőlőültetvényen keresztül folyt, és ami ma, a nagyon magas vízhozamú, alacsony terméshozamú, de kiváló minőségű, erőteljes és intenzív aromatikájú Xarel-lo ültetvénynek ad otthont.

Illatban a testes cavak intenzív és elegáns aromái jelennek meg karöltve fehér húsú gyümölcsökkel. Ízben összetett és strukturált, főleg füge és zselé, kiegészülve pirított mandulával és fűszerekkel.
Ajánlott tenger gyümölcseihez, rizsételekhez vagy kísérőnek grillezett vagy párolt fehér húsokhoz.


 

Termelő: U Mes U
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 10.653,33 Ft/l
Termék cimkék:
U Mes U