A Medvehagyma párlat Orfűről származó, vadon termő hagymából készült. Az intenzív illatú párlat ízben is kiválóan hozza a hagymás jegyeket, talán egy picit fokhagyma irányba billen, zamata kóstolás után még sokáig megmarad. Medvehagymás rizottóba, fűszeres sültekhez elég csak egy csepp, kiemeli az ételek fűszeres jegyeit.
(Brill Pálinkaház)
Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat: Jelen regisztrációs űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat a Pannon Borbolt Kft. (székhely: 7635 Pécs, Cinke dűlő 7/b.; cégjegyzékszám: 02-09-078119; statisztikai számjel: 23582141-4791-113-02; adószám: 23582141-2-02; adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-77367/2014) mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig abból a célból, hogy promóciós ajánlataival, hírlevéllel, eDM-mel emailben megkeressen. Adatkezelési nyilatkozat