A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Megjelent a Pécsi Borozó téli száma

Megjelent a Pécsi Borozó téli száma
Amiben Dusán mesél a Pannon Borbolt cégfilozófiájáról. 

"Mindent a vásárlóért" - így foglalható össze egy mondatban sikereink titka. Azért ez persze nem ilyen egyszerű, most egy egész oldalas cikkben engedünk bepillantást a Pannon Borbolt működésére.

A december elsejétől kapható Pécsi Borozóban a borászinterjúban Horváth Zoltánt kérdezték a tíz éves Planina Borház kapcsán, a borvidéki történetekben meglátogatták a Mikóczi Pincészetet Bátán, a Sárosdi Pincét Szekszárdon és a Vojtek Pincét Villányban. Kiemelt boros témák az élesztő, a vörös és fehérben a cabernet sauvignon és a furmint, van 11 új receptet, interjú a cirfandlirajongó Bereznay Tamással, plusz 12 oldalas Pécsi Söröző melléklet az ország első BJCP sörmustrájával! Változatos tartalommal, mustrával, programajánlóval, 80 oldalon várja a téli szám az olvasóit. Keressétek az újságárusoknál vagy fizessetek elő a postán!

 

 
Tartalomhoz tartozó címkék: bormagazin cikkek hírek