A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Montelvini válogatás, pezsgőzáróval (6 x 0,75l)

28.240 Ft 25.390 Ft (19.992 Ft + ÁFA)
10%
Nem értékelt

Bemutatjuk a Montelvini (Olaszország) válogatásunkat, amely hat palack kiváló minőségű pezsgőt tartalmaz, a középkategóriától a dűlőszelektált tételekig. A sor nagyon szépen bemutatja, hogy mekkora különbség van a különböző területekről készült tételek között mellette pedig, hogy a cukortartalom mennyit számíthat - még az extra dry - brut szinteken is. De egy valamit garantálunk: mindegyik prosecco élvezetes és minden egyes palacknál egy új élményt kaphat a poharába.

  • Prosecco DOC Extra Dry White - Montelvini - 86 Pont ****
  • Treviso Prosecco DOC Rosé Brut 2022 - 89 pont ****
  • Asolo Prosecco Superiore DOCG Millesimato Extra Brut
  • Asolo Prosecco Superiore Brut DOCG - 91 pont *****
  • Asolo Prosecco Superiore Extra Dry DOCG - 89 pont ****
  • Treviso Dell'Erede Prosecco DOC Extra Dry 2022 - 88 pont ****

A pincészet különleges ajándékkal lepi meg azokat, akik megrendelik ezt a válogatást - ha megvásárolja a csomagot, ajándék pezsgőzárral kedveskednek Önnek. Egy kis plusz ajándék, hogy még élménydúsabb legyen a proseccozás.

A Montelvini Prosecco válogatás tökéletes választás lehet bármilyen ünnepi alkalomra, családjának, saját magának és barátainak, hogy egy eredeti olasz élményben legyen része.

Termelő: Montelvini
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 5.642,22 Ft/l
Termék cimkék:
montelvini prosecco