A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Ők adják a 2017-es BalatonBort

Harmadik évébe lépett a 2015-ben debütált BalatoniBor, a Balatoni KÖR és a Rizling Generáció közösségi terméke. A BalatonBor olaszrizlingből készül, jó ivású, ugyanakkor tartalmas balatoni bor, elsősorban a gasztronómia és a régiós értékesítés számára. A BalatonBor az első termelői összefogásra épülő régiós bormárka Magyarországon, ezért „a Balaton Bora”. 

BalatonBor 2017-et jegyző borászok listája: Barna Pince, Bezerics Borház, Bujdosó Pincészet, Cseh Családi Pincészet, Dobosi Pincészet, Effendy-vin, Garamvári Szőlőbirtok, Gergely Borház, Gyukli Pince, Hujber Pince, Imre Borpince, Istvándy Jenő Pincészete, Kern- Bor és Peszgőház, Kislaki Bormanufaktúra, Kiss Pince, Koronczai Pince, Laposa Birtok, Lídia Borház, Martinus, Mörk Pincészet, Rádpuszta Szőlőbirtok, Sabar Borház, Söptei Pincészet, Szabó és Fia Borpince, Tagyon Birtok, VáliBor, Veszprémi Pince, Vesztergom Pince

A BalatonBor sajtótájékoztatón Ipacs Szabó István mutatta be a BalatonBorhoz hasonlóan közösségi marketinggel szerveződő villányi bormárkát, amely a RedY elnevezést kapta. Mivel EgerBor néven hasonló közösségi bormárkát terveznek Egerben, e három borvidék képviselői május 18-án egyeztetni fognak arról, lehetséges-e valamilyen közös platform kialakítása, hogy a régióborok, közösségi márkák hosszútávon is működőképes és nemzetközileg is sikeres modelljét kialakítsák.

A BalatonBorról bővebben itt!

(VIA VINOPORT)

Tartalomhoz tartozó címkék: bor vásárlás borvidék