A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Pécsi Adventi Borszalon 2018

A Pécsi Borozó első alkalommal rendezi meg a Pécsi Adventi Borszalont a Littke Palace Látogatóközpontban idén, ahol közel 30 pincészet és más kiállítók termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. És természetesen a Pannon Borbolt is ott lesz sok-sok remek borral, meglepetéssel - és hihetetlen akciókkal! 

Az eseményen külön borértékesítés nem lesz, de a helyszínen kedvezményesen rendelni lehet a borokból, akár magáncélra, akár céges ajándékként, és mi házhoz is szállítjuk a kért mennyiséget. Ha valami kóstolás közben megtetszett, a Pannon Borbolt pultjánál akár azonnal megrendelhető, s így karácsony előtt a borvásárlásra biztos, hogy senkinek nem lesz gondja, ennek kényelméről mi gondoskodunk majd. 

A Borszalon vendégei között elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászatok lesznek, de érkeznek pincészetek az ország más borvidékeiről, sőt külföldről is. Az eseményen adják át a Pannon Borrégió Top5 étterme, pincészete és szálláshelye díjakat is, amelyekről a Pécsi Borozó olvasói és szerkesztősége döntenek az ősz folyamán. 

Belépőjegyek 3000 forintos áron kaphatók elővételben október 15-től: Littke Palace borszaküzletében, valamint a Pécs Info Pontban.

További információ itt!