A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Pénteken nyílik a Vylyan kiállítása Pécsen

Pénteken nyílik a Vylyan kiállítása Pécsen

Díjátadó is lesz, meg a 2017-es Bogyólé premierje.

 

A Vylyan Örömünnepe október 27-én, pénteken 19 órakor kezdődik a Nick Galériában, érdemes lesz ellátogatni. Lesz újborkóstoló (Vylyan Bogyólé és Kakas Rozé), zenei aláfestés és sok mosoly. A Bogyólé címketerveiből összeállt kiállítást megnyitja Pinczehelyi Sándor, a díjakat Debreczeni Mónika adja át.

A korai szüretnek köszönhetően soha ilyen korán nem debütált az évjárat első vörösbora. Minden évben nagy kíváncsiság és várakozás övezi a friss újborok piacra lépését, pláne a Vylyan Pincészetnél, ahol a bor maga speciális módon készül, s az igazi izgalom, hogy címkéjét fiatal művészeknek szóló pályázaton választották ki idén is.

Az idei Bogyólé Örömünnepen nemcsak a 13. Bogyólé címkepályázatot ünneplik, de a 121 pályázó művésznövendéket, a hihetetlenül tehetséges nyerteseket, és a 2017-es szüretet, hiszen holnapra az utolsó bogyó is bent lesz a pincében.

Tartalomhoz tartozó címkék: borvidék villány vylyan