A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Pét-Nat Malvasia Brut Nature BIODINAMIC - Orsogna Lunaria Winery (Olaszország) (0,75l)

4.790 Ft (3.772 Ft + ÁFA)
Menny.:
Nem értékelt
 Elismerten a világ legnagyobb biodinamikus pincészete az Orsogna, mely történetében először pét-nat technológiával alkotott egy tetőtől talpig (a cimkétől az utóízig) vidámsággal teli habzóbort. A fajta 100% Malvasia, ami sem az Olaszországban, sem a Horvátországban rendszeresen nyaralók számára nem ismeretelen. Vérbeli mediterrán, fickós, magas alkohollal készült, tengerparti borokat ad, ami elsőosztályú a terazokon, meleg nyári estéken kínált grillezett halak mellé.
 
Nos, azt el kell felejteni, ez teljesen más! Kirobbanóan friss, mintha egy kosárba pakolták volna a bodzavirágot, a muskotályos szőlőt, a fehérhúsú barackot, meg a vilmoskörtét. Ízben szinte ugyanaz, mint illatban, kiegészülve természetesen a seprő kenyérhéjra jellemző ízeivel. Behűtve, jó társaságban, piknik közepette nem lehet megállni egyetlen palacknál!
 
(Borkorzo.hu)
Termelő: Orsogna Lunaria Winery
Elérhetőség: Nincs raktáron
Egységár: 6.386,67 Ft/
Termék cimkék:
Olaszország Lunaria

Részletek:

Borvidék Olaszország
Pincészet Orsogna Lunaria Winery
Évjárat 2020
Fajta Malvazija
További adatok száraz, fehérbor
Mennyiség 750 ml
Alkohol tartalom 12,5%