Nagy örömmel mutatjuk be legújabb Pétillant Naturel-t, a Cabernet Sauvignon szőlőből készült PURPLE SUN-t. Szőlőinket szeptember 7-én kézzel szedtük. A szabadon folyó mustot acél tartályokban erjesztettük spontán módon, és szeptember 29-én töltöttük palackba, amikor még körülbelül 17 g/l cukor maradt benne. Az erjedés a palackokban folytatódott teljes természetes módon, saját vadélesztővel, cukorhozzadás nélkül. Majd februárban kézzel degorzsáltuk, dugóztuk és címkéztük fel. Fontosnak tartjuk a környezetvédelmet is, ezért sosem használunk kapszulát a palackok nyakán. Szóval, ha éppen valami frissítő pezsgőt keresel, ami azonnal felvidít és nyári hangulatot varázsol, akkor a Purple Sun a legjobb választás számodra! Az illata tiszta és friss, a szájban pedig lédús, érett bogyós gyümölcsök, gazdag eper- és feketeribizli ízek törnek elő a finom buborékokkal együtt. Ez a PétNat igazán különleges, hiszen a természetes erjedésnek köszönhetően minden kortyban élvezheted a szőlő teljes ízvilágát. Éppen ezért, ha szereted az egyedi és autentikus borokat, akkor biztosan imádni fogod a Purple Sun-t! (Wassmann Pince)
|