A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Raktáráruház

A Pannon Borbolt Raktáráruház a Pannon Borrégió és Magyarország legjobb borait kínálja verhetetlen árakon. Online vinotékánk mellett most már élőben is találkozhatsz velünk.

Mennyi bort kínáltok a Raktáráruházban?
Nyitáskor 874 különböző bor közül lehet válogatni. Ezt rövidesen ezer fölé emeljük, fokozatos polcfeltöltés mellett pedig fél év alatt 1500 különböző tétel várható a kínálatban. Jelenleg a 22 magyar borvidékből 21 képviseli magát.

Ugyanazok a borok lesznek készleten, mint a webshopban?
Túlnyomórészt igen, de ügyelni fogunk arra hogy kivételes és exkluzív, különleges és last minute, máshol akár már be sem szerezhető borokért mindig érdemes legyen benézni.

Csak borok lesznek a kínálatban?
A rendkívül széles magyar és külföldi borok szortimentje mellett izgalmas pezsgők és pálinkák, helyi, minőségi élelmiszerek is lesznek. Emellett igényes, hozzáértő kollégáink várják a borszerető közönséget. Ingyenes parkolás, rendszeres borkóstoló programok, állandó raktárkészlet: csak néhány dolog a Raktáráruház előnyei közül.

Hol találom meg a vinotékát?
A pécsi Nyírfa utca 26-ban, cégünk székhelyén. Az iparterület a belvárosból autóval öt perc, az Árkádtól tíz perces sétával érhető el. Kapun belül kicsit kell kanyarogni, ezért mindenhova nagy irányjelző táblákat helyeztünk el. A Mérnökháznál, az első telepen belül vagyunk, a Légszeszgyár u. irányából.

Mikor van nyitva?
A Pannon Borbolt Raktáráruház hétköznap 7:30 és 16:00 között van nyitva. Idővel és igény esetén átgondoljuk a hosszabb, és/vagy hétvégi nyitva tartást is.

Megéri nekem ott vásárolni?
A borok a webshopban is elérhető áron vásárolhatók meg. Készülünk törzsvásárlói kedvezménnyel, így 10%-os kedvezmény is igénybe vehető.

A pannonborbolt.hu-n olyan jó akciókat szoktatok meghirdetni. Ez vonatkozik majd a vinotékára is?
törzsvásárlói és a hírlevélhez kapcsolódó kedvezményeken túl lesznek kampányszerű akciók. Hasonlóak az online-hoz, de nem mindig ugyanazok, így megéri folyamatosan nyomon követni.

Mi van, ha inkább a webshopon rendelek, azt is átvehetem?
Igen, ha jelzed a várható érkezésed, mire ideérsz, össze is állítjuk a csomagodat!

Maradt még kérdésem, hol érlek el titeket?
A legegyszerűbb emailen: info@pannonborbolt.hu