A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Santa Carolina

A Santa Carolina Chile egyik legjelentősebb borászata. A Larraín család tulajdonában lévő pincészet 140 éves korával az ország egyik legrégebbi borászata, nemcsak hazájában, de nemzetközi szinten is nagy ismertségnek örvend - évente 25 millió eladott palack borral.

Úgy tartják, a Santa Carolina Chile nemzeti öröksége, másfél évszázados története összeforrt az ország történelmével. A pincészetet Luis Pereira alapította 1875-ben, s ma is úttörőnek számít, ha innovációról van szó. 2015-ben választották meg az év újvilági borászatának, elismerve az évszázados kiválóságát.

Egyedülálló, jellegzetes boraik lehetővé teszik, hogy a Santa Carolina  széles piaci szegmensben jelen legyen, és színes választékát kínálja a mindennapok és a prémium kategória kivételes tételeinek.

A Viña Santa Carolina a legjobb chile-i bortermő völgyekből szüretel a boraihoz. A különböző ültetvényeik összterülete eléri az ezer hektárt is. Borkészítési filozófiájukat úgy lehetne megfogalmazni, mint akik folyamatosan törekednek a minőség emelésére, rendszeresen fejlesztenek és keresik a lehetőségét, hogyan tudják felhasználni a legújabb technológiákat a tradíciók tiszteletben tartásával. A hosszú távú fenntarthatóság és az innováció határozza meg a borkészítés fókuszát.