A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Serena Mode Alkoholmentes Sauvignon Blanc - Miguel Torres (Chile) (0,75l)

4.190 Ft (3.299 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

A Serena Mode 0,0% az új alkoholmentes sorozata a Torres családnak. A csavar, hogy ezúttal viszont nem a spanyol pince hanem a Chilében lévő Torres ágon készítették az első bort a leendő sorozatból - a híres spanyol Natureo alkoholmentes sorozat sikerein felbuzdulva egy új márkán dolgoztak az elmúlt években. Ez a termékcsalád első megjelent tagja egy nagyon friss, természetes és alacsony kalóriatartalmú sauvignon blanc. Eddig még csak Spanyolországban volt kapható, de végre hozzánk is megérkezett és mi pedig egyből meg is kóstoltuk.

Érdemes lehet egy picit forgatni a pohárban, mert szépen megnyílik és egy dús, intenzív, ízig vérig újvilágot idéző illat tárul elénk, kiegészítve egy kis paprikával és trópusi gyümölcsökkel. Az illatban megjelent jegyek szépen jönnek a kortyban is, ráadásul ez a legszárazabb az alkoholmentes borok közül, amiket idáig kóstoltunk. Az egészhez egy kellemes savérzet társul, véleményünk szerint ezt most jól eltaláltak Chilében.

Termelő: Miguel Torres
Egységár: 5.586,67 Ft/l
Termék cimkék:
torres chile