A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Solar de Becquer Crianza 2018 - Bodegas Escudero - 89 pont **** (Spanyolország) (0,75l)

4.390 Ft (3.457 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

A szőlő a Cuesta la Reina birtokról származik,  ahol a család négy generáció óta műveli a szőlőt. Egy olyan hely, ahonnan nagyon finom és elegáns borok származnak, amelyek képesek kifejezni a termőföld minden jellegét. A szüret kézzel történik, az egészséges és érett szőlőszemek kiválasztásával.
Az erjesztés rozsdamentes acéltartályokban történik spontán. Befejezte után legalább 10 napig ázik héjjon. Az érlelés 5 éves átlagéletkorú amerikai tölgyfahordókban történik, amelyekben legalább 14 hónapig marad. Ezután a bort palackozzák, és legalább 6 hónapig marad a palackban, mielőtt forgalomba kerülne.
Élénk rubinvörös szín. Tiszta és összetett illat, gyümölcsös aromák, jól kombinálva a finom tölgyfa aromákkal, amelyek jól kivehetőek. Szájban jó szerkezetű, kiegyensúlyozott és ízletes. Nagyszerű karakterrel és hosszú lecsengéssel. Komplex és elegáns utóíz, piros gyümölcsök aromáival és a minőségi fahasználat jegyeivel.
Tökéletesen illik félérett sajtokhoz, vörös húsokhoz, sültekhez, pörköltekhez és vadhúsokhoz.

Termelő: Bodegas Escudero
Elérhetőség: Raktáron
Egységár: 5.853,33 Ft/l
Termék cimkék:
Bodegas Escudero

Részletek:

Borvidék Spanyolország
Pincészet Bodegas Escudero
Szőlőfajta 70% Tempranillo, 20% Mazuelo, 10% Garnacha
Évjárat 2018
További adatok száraz, vörös
Mennyiség 750ml
Alkohol tartalom 13,5%