A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Szerdáig lehet szavazni a Pannon Borrégió kedvenceire

Szavazz Te is! A Pécsi Borozó szerkesztősége tíz éve követi nyomon, hogyan alakul a Pannon Borrégió borászata, gasztronómiája, turizmusa, most arra kérik olvasóikat, mondják el, kik a kedvenceik a régiónkban. Szerdáig még lehet szavazni!

Tavaly szavazatokat vártak a kedvenc pincészetre, étteremre és szálláshelyre a Pécsi, Villányi, Szekszárdi és Tolnai borvidékeken, miközben a lap munkatársai is voksoltak. Több száz szavazat érkezett be, a legjobbak a Pécsi Borozó olvasóinak kedvencei címet nyerték el.

Idén újra arra kérik olvasóikat, szavazzanak a kedvenceikre, várják a voksokat Baranya és Tolna megye területén található éttermekre, szálláshelyekre és pincészetekre!

A szavazatokat (egy-egy étteremre, szálláshelyre és pincészetre) az info@pecsiborozo.hu e–mail címre kell beküldeni október 31-ig. A Top5 díjakat december 8-án, a Pécsi Borozó nyilvános évvégi gáláján és adventi borvásárán adják át a díjazottaknak.

A Pécsi Borozó idén első alkalommal rendezi meg a Pécsi Adventi Borszalont, ahol közel 30 pincészet és más kiállítók termékeit kóstolhatják meg az érdeklődők. A helyszínen kedvezményesen rendelhetnek is a borokból, akár magáncélra, akár céges ajándékként, hiszen a Pannon Borbolt is ott lesz az eseményen!

A Borszalon vendégei között elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászatok lesznek, de érkeznek pincészetek az ország más borvidékeiről, sőt külföldről is. Bővebb információ itt!

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Bormagazin bormagazin cikkek