A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Tokaj Gin (0,7l) - Seven Hills Distillery

14.990 Ft (11.803 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Vezető fűszereink a borókán túl a marokkói koriander, feketeribizli, pink grapefruit, kubeba és rózsabors, zempléni erdei fenyőrügy, homoktövis ill. természetesen a hárslevelű szőlő és bodzavirág. Hosszú, komplex gin, ahol már rögtön az illatán érezni fogod, hogy ez valami teljesen más, mint amit eddig éreztél ill. gondoltál a ginekről. Az összesen 21 felhasznált fűszer tökéletes összhangban van, nem dominálja túl egyik sem a másikat ezért is élvezhető olyan hosszan akár csak az illatolása is ennek a ginnek.

Szobahőmérsékleten, tisztán ill. G&T-ben kifejezetten száraz indian tonikkal javasoljuk fogyasztani. G&T fűszernek mi nem használunk mást mint feketeribizlit és dehidratált vagy friss pink grapefruitot.

Egykörös, oszlopos lepárlási technológiával készítjük, ahol a fűszerek egy részét 24 órán keresztül áztatjuk az üstben, majd az ezt követő lepárlási napon további fűszerekkel gazdagítjuk a macerátumot, ill. egy speciális gőzkosárban a friss alapanyagokat helyezzük el. Így az egykörös lepárlási módszerünk valójában több technológiát ötvöz, és ad egy nagyon komplex végeredményt.

Külenlegessége továbbá, hogy a ginek világától alapvetően életidegen a fermentatív aromatika, mely az egyes alapanyagok külön fermentálásán (erjesztésén) alapszik, de ez a mi esetünkben két alapanyagnál is megvalósul, ugyanis a hárslevelű szőlőt és a bodzavirágot is külön fermentálva és lepárolva adjuk hozzá az üstben kavargó ízekhez és illatokhoz.

0,7l, 47% ABV

Díjak:

World Gin Awards 2021: World’s Best Contemporary Style Gin
The Gin Masters 2020: MASTER
London Spirits Competition 2021: GOLD
Spirits Selection Concours Mondial de Bruxelles: GOLD
EUROPE Wine & Spirits TROPHY 2021: GRAND GOLD
The Gin Guide Awards 2022: WINNER (contemporary gin)
                                                   BEST IN EUROPE 2022
                                                   PRODUCT OF THE YEAR
                                                   DESIGN & BRANDING WINNER
 

A Seven Hills Distilleryről még több info és videó ide kattintva érhető el.

(forrás: https://sevenhillsdistillery.com/)

A termék vásárlásakor nem érvényesíthető kupon vagy egyéb kedvezmény, kizárólag a feltüntetett fogyasztói áron lesz elérhető.

Termelő: Seven Hills Distillery
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron
Egységár: 21.414,29 Ft/l
Termék cimkék:
gin