A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján. Értettem
Termékek Menü

ÚJBOROK 2018

Október második felétől már minden az újborokról szól! Nincs ez másként nálunk sem, mostantól folyamatosan érkeznek a Pannon Borbolt kínálatába a 2018-as évjárat legszebb borai.

Az ősz első napjain már rendszerint kínálunk nemrég szüretelt szőlőből készült primőr fehér- és rozéborokat, de az igazi ünnepi időszakra októberben fordulunk rá, hagyományosan akkor, amikor megérkezik hozzánk a Vylyan Bogyólé legfrissebb évjárata.

Ez az első újbor, s innentől már nincs megállás a novemberi Márton-napig, a borászok és az újborok egyik legszebb ünnepéig. Ez a néhány hét számunkra az egyik legizgalmasabb időszak, hiszen ezek a friss, könnyed és életvidám borok kötelező részei az ebédlő- és vacsoraasztaloknak. S igen, azzal is tisztában kell lennünk, hogy már megmutatják és előrevetítik azt is, hogy milyen lesz az évjárat, milyenek lesznek a még hosszabb érlelésre szánt bortársak.

De ráérünk arra még, most a reflektorfény az újabb és újabb újborokon van, amik ropogós, gyümölcsös könnyedségükkel hirdetik, hogy milyen nagyszerű borok születnek a borvidékeinken.

Szokásunkhoz híven borász partnereinket is megkérdeztük, értékeljék néhány szóval az évjáratot: ezeket itt lehet elolvasni. Jó vásárlást, jó újborozást kívánunk!

Rendezés:
Nézet: