A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Újra kinyit a Borturkáló!

Újra kinyit a Pannon Borbolt nagysikerű Borturkálója: érdemes lesz idén is belemerülni a kínálatba, mert igazi kincseket találhat az, aki szemfüles. Utolsó palackok, kifutó tételek rendkívül kedvezményes áron! Aki szeret bazárokban és antikváriumokban kutakodni a különlegességek után, annak itt a helye.

A Pannon Borboltban 150 pincészet közel ezer különböző bora vásárolható meg. A magyar borboltok közül a pécsi, szekszárdi, tolnai és villányi borászatok egyik legszélesebb körű kínálata érhető el honlapunkon, de külön hangsúlyt fektetünk arra is, hogy más hazai történelmi borvidékünkről is legyen bor, sőt külföldi tétel egyaránt színesítse a borkínálatot.

Ekkora webshop szortimentnél gyakran előfordul, hogy egy-egy tételből néhány palack alá csökken a készlet, vagy nincs annyira szem előtt, amennyire megérdemelné. Mindig van olyan borunk, melyek még bőven erejük teljében vannak, de egy újabb évjárat esetében az idősebb már kikerülne a piacról – pedig bőven pohárban lenne még a helye.

Ezért úgy gondoltuk, hogy megadjuk nekik a kellő figyelmet egy online Borturkálóban. Ide kerülnek be azok a tételek, melyekből már csak egy-két palack érhető el, de a kifutó tételek is megtalálhatóak itt.  Emellett külön kedvezmény is kapnak a borturkálós borok, így igazán verhetetlen áron vásárolhatnak be az ide látogatók sok-sok különlegességből!

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Bormagazin