A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

VinAgora 2021 - Félszáz díjazott bor a Pannon Borboltban!

Június elején zajlott le a 22. VinAgora Nemzetközi Borverseny. A Magyarország legismertebb boros megmérettetésén szerzett érmek hitelessége garancia a kivételes minőségre. Összegyűjtöttünk 49 díjnyertes bort a Pannon Borbolt kínálatából.

Kis híján ezer, egész pontosan 960, 16 országból érkezett bort bírált a közel 60 fős zsűri a 22. VinAgora Nemzetközi Borversenyen. A minták minősége az elmúlt évekhez hasonlóan kiemelkedő volt, a kiegyensúlyozott mezőnyben végül 7 Champion díj, 13 nagyarany-, 169 arany- és 108 ezüstérem született. Kiosztották a legjobb magyar fajtaborokat, a legjobb külföldi tételeket, valamint a legeredményesebb termelőket méltató különdíjakat is, szám szerint 23-at.

Számomra a VinAgora mindig egy ünnep, amelyen szeretek részt venni. Az elnöki feladat külön megtiszteltetés, és próbálom azt a legnagyobb felelősséggel ellátni. Az idei évben kimagasló borsorokat kaptunk, különösen a vörösborok, illetve a botritiszes édes borok vonatkozásában. Champion választás izgalmas élményt és komoly tapasztalatot nyújt, a végső kiválasztás nem is feladat, sokkal inkább ajándék” - mondta el Lamport József, a verseny elnöke.

Az elmúlt évek tapasztalatai, a bizottság összetétele és az esemény lebonyolításának profizmusából kifolyólag méltán nevezhető a legrangosabb hazai borversenyek egyikének. Nem véletlen, hogy a megszerzett medálokat a borászatok büszkén teszik fel palackjaikra.

Mi, a Pannon Borboltnál mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a kóstolásra és pontozásra. Célunk, hogy a vásárlóinkhoz, csak a legszebbnek tartott tételek jussanak el, amelyek forgalmazását büszkén vállaljuk. Az évről-évre megrendezett borversenyek is minket igazolnak, rendre nagyon hasonló pontszámok és minősítések születnek a mi zártkörű kóstolóinkon is. Ez számunkra is egy elismerés és szakmai visszaigazolás, miszerint a fogyasztóink bátran bízhatnak választásainkban.

Az idei VinAgora díjesője után megragadtuk a lehetőséget, hogy összeszedjük a már általunk forgalmazott, arany- és nagyaranyéremmel díjazott borokat, valamint elkezdtük még néhány tétel beszerzését is. A nyertes borokra továbbá 10% kedvezményt biztosítunk augusztus végéig.