A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Zsolnay Gin (0,7l) - Búzavirág

22.990 Ft (18.102 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

A 170 éves múlttal rendelkező Zsolnay búzavirág motívummal díszített porcelán étkészlet generációk óta az egyik legismertebb termékcsalád. Zsolnay Vilmos születésének 193. évfordulója alkalmából a kollekció egyedülálló minőségi itallal egészült ki, melynek fejlesztését a Búzavirág Gin csapata valósította meg. 

A Zsolnay Gin Pécs környékére jellemző lokális virágok felhasználásával készült, úgy mint a mecseki kamilla vagy a vadgyömbér. Színe víztiszta, áttetsző. A klasszikus irányt megtartva, a boróka és a citrusok mellett ezek az ital fő karakterei. A prémium palackon a híres Zsolnay búzavirág festett motívuma jelenik meg, pont úgy mint a porcelán étkészleten. Letisztult és egyszerű design, remek összhatást ér el a hideg kék, átölelve a barna szín árnyalatával, arany szegéllyel átfűzve. A palack üvegdugóval van lezárva.

Kiemelkedő eredményt ért el, két arany csillagot kapott a Great Taste Awards-on a Zsolnay Gin, mely a Zsolnay Manufaktúra és a Búzavirág csapatának közös munkájának eredménye. A nemzetközi, 400 tagból álló szakmai zsűri most találkozott először a Zsolnay magyar ginnel, és bár a bírákat nem befolyásolta a külalak, hiszen vakkóstoláson esett át a tétel, nagyon büszkék vagyunk az elért eredményre.

Csodálatosan kiegyensúlyozott hosszú lecsengésű gin, a kamilla simaságával ellentétben áll a tüzes vad gyömbér, mégis harmonikusan működnek együtt. Végig hangsúlyos marad a boróka. Egy gyönyörű gin.” – Great Taste Awards 2023 Zsűri vélemény

Termelő: Búzavirág
Elérhetőség: Utolsó 3 db raktáron
Egységár: 32.842,86 Ft/l
Termék cimkék:
gin