A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Zuitér Montello Rosso 2016 DOCG - Montelvini (Olaszország) (0,75l)

5.190 Ft (4.087 Ft + ÁFA)
Nem értékelt

Tipikus bor a Treviso vidék, "Montello" (az Alpok lábánál) lévő dombjairól, 60% Cabernet Sauvignon, 20% Cabernet Franc és 20% Merlot szőlőből. A bor neve a „zuita” szóból ered, velencei nyelvjárásban a bagolyot jelent, amely jellemzően a „vörös földeket” népesíti be, melyek gazdagok vasban és agyagban.

Sűrű rubinvörös gránátvörössel. Intenzív és tartós illat, fekete bogyós gyümölcsök tiszta jegyeivel; majd fokozatosan felbukkanó édes és balzsamos fűszerek jegyei. Lágy és harmonikus, ép és strukturált tanninnal körvonalazott. Széles, átölelő, jelentős hosszúságú lecsengés, amelyben visszatérnek a balzsamos fűszerek, az édesgyökér és a kakaó jegyei, amelyek elegánsan illeszkednek a tanninmátrixba. A finom nemzetközi konyha ételeihez, borsos filésteakhez, sült vörös húsokhoz és pörköltekhez, valamint érlelt sajtokhoz illik.

Termelő: Montelvini
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
Egységár: 6.920,00 Ft/l
Termék cimkék:
Olaszország