A webhely cookie-kat használ a működéshez, a felhasználói élmény javítására és személyre szabott ajánlatok készítésére. Tájékoztató az Adatkezelési nyilatkozatban a lap alján.

Építsen borospincét a folyosó alá!

Elsőre furcsának tűnhet az ötlet, de ha belegondol, teljesen logikus döntés is lehet :)

Emeletes társasházban élőknek korlátozottan ajánlott. 

 

Indítsa el a videót!

 

cellar under floor

Build your own cellar under floor. Made from natural concrete and positioned in the untapped earth below your property.

Közzétette: GI Gadgets – 2016. február 20.

A Pannon Bormagazin korábbi cikkei:


A 8 legnagyobb hiba, amit kezdő borkedvelők elkövetnek

borkedvelők hibái

A borok világával ismerkedők elkövetnek néhány olyan hibát, ami nekik fel sem tűnik. A gyakorlott borkedvelők ezeken jót derülnek, főleg akkor, ha a csetlés-botlás fennhéjázó viselkedéssel párosul. A finom mozdulatok, például a pohár helyes tartásának elsajátítása gyakorlással megtanulható.

Tovább a cikkhez...

Miért szürcsöl a borszakértő?

borszakértő

Vagy miért pörgetik a bort a pohárban? - ehhez hasonló kérdésekre adott választ a Keddi Kóstolócsapatunk egyik tagja, Labancz Richárd, sommelier - borszakértő. Ricsi nagy tapasztalattal rendelkezik, korábban egy-egy szüret idejére elutazott néhány magyar borvidéken túl USA-ba a Napa-völgybe, Új-Zélandra és Bulgáriába is.

Tovább a cikkhez...

A pörkölt hordótól a barrique chips-ig

barrique hordó

Az, hogy a borászok milyen hordót használnak és az milyen fából készül, egyáltalán nem elhanyagolható tényező. A hordó felelős a borban fellelhető olyan aromákért, mint a vanília, a kókusz vagy a kávé. Boroshordó készítésére a tölgyfa a legjobb alapanyag, mert kiválóan alkalmas bor tárolására, erjesztésére.

Tovább a cikkhez...

Tartalomhoz tartozó címkék: Pannon Bormagazin online